Commissieleden:

tel: 0516 515266

Bea van der Sluis
tel: 06-83596314

De technische commissie organiseert de competitie, de vaste clubdrives en zomerbridge.
Zij geeft de uitslagen door aan de NBB, die te vinden zijn op deze site onder de button ‘ uitslagen’
Zij heeft de wedstrijdleiding tijdens de competitie- en clubdrives.

Spel- en alerteerregels.

Elke sport heeft zijn regels en die maken het spel interessant.
Zo ook bij het bridgen.
Als je als beginner de regels leert en toepast, dan is er niets aan de hand en pas je die regels toe.
Dat geldt ook voor alerteerregels.
Deze regels zorgen ervoor dat het spel soepel en eerlijk verloopt.
Gaat er iets niet goed volgens de regels dan hebben we op de club leden die arbitreren.
Deze leden hebben hiervoor cursussen gevolgd en helpen u uit de brand.
Vragen om arbitrage is geen motie van wantrouwen, maar een manier om onnodige discussie aan de tafel te voorkomen.
De meest sympathieke wijze van verzoek om arbitrage is dat, degene die meent een foutieve handeling waar te nemen
vraagt aan degene die deze vermeende handeling heeft verricht om de arbiter te verzoeken naar bevinding te handelen.

Tijdens de competities en clubdrives kan een beroep worden gedaan op een arbiter.
De arbitrage wordt verleend door  Joop Ebbink en Bea van der Sluis.