Kofferbridge

U kunt via Kees en Miep van den Burg een koffer reserveren.
De koffer bevat 24 voorgestoken spellen
Deze spellen kunt u thuis met een ander paar spelen op een moment dat het goed uitkomt,
bijvoorbeeld op een regenachtige zondagmiddag.
Nadat de spellen zijn gespeeld wordt de koffer teruggebracht.

In de koffer zit een deelnemerslijst waarop u zelf de namen van de spelers invult.
Bent u de eerste die de koffer speelt?
Dan vult u uw namen in bij de paarnummers 1 en 2 .

U speelt altijd in dezelfde windrichting: NZ is het oneven paar en OW is het even paar.
Dat houdt in wanneer paar 1 speelt tegen paar 2: dan zit paar 1 NZ een paar 2 OW.
Voordat u gaat spelen: SPELLEN NIET SCHUDDEN.
Nadat u het spel heeft gespeeld, noteert u het behaalde resultaat op de scorekaart en steekt u de kaarten weer in de map terug.
Op de bijgevoegde frequentiestaat kunt u uw score vergelijken met degene die eerder deze spellen tot stand hebben gebracht.

Controleer de inhoud van de koffer, mocht er iets niet goed of onduidelijk zijn, neem dan contact op met Miep en Kees.

Reserveren van een koffer en ophalen en terugbrengen:

Adres: Breikom 25,  8431 BM  Oosterwolde

Telefoon: 0516 515266